Start

De Vereniging

Historisch spreekuur

Foto van de maand

Nieuws

Winkel

Jaarverslagen

Aanwinsten

Vraag&antwoord

Links

Sponsors

Foto augustus 2020

Deze dames laten hun tanden zienVoor de Foto van de maand augustus is de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul weer eens in de rijke collectie van fotograaf Peter van Raamsdonk gedoken. Jarenlang heeft hij elk evenement in de gemeente Wateringen op de gevoelige plaat vastgelegd, zowel de officiŽle lintjes als de ongedwongen volksfeesten.

Met deze foto gaan we terug naar het stratenvoetbaltoernooi bij Velo tijdens Koninginnedag 2003. Op het Veloterrein heeft Peter een vrolijke groepsfoto gemaakt van veertien dames die breed lachend hun tanden laten zien. Achter de glimlach gaat waarschijnlijk een meedogenloos voetbalteam schuil.

Wie zijn deze veertien dames bij Velo? Hebben ze meegedaan aan het toernooi? Hebben ze gewonnen? Wat is er van ze geworden?

Reacties zijn welkom bij de Historische Vereniging via e-mail of Facebook. Op de website en Facebook staan er nummers bij de dames als hulpmiddel bij het reageren.

De foto van juli 2020 - Zusters bij de opening van De Ark
De foto van juli gaf ons een kijkje bij de officiŽle opening van De Ark in 1972. Er kwamen veel reacties binnen en alle vier de zusters op de foto zijn herkend: Van Kester, Kuijpers, Van der Hout en Damen. De foto is nog te zien op de website en Facebook en meer verhalen over De Ark blijven welkom.

Maandelijks spreekuur
Vanwege de crisis is het historisch spreekuur tot nader bericht afgelast. Wij hopen over een tijdje weer op de eerste zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur gasten te verwelkomen in de Kaaskelder van de Hofboerderij in het Hofpark in het centrum van Wateringen. Tot die tijd is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de Hofboerderij, binnen de voorschriften van de overheid.
Reactie op westlanders.nu

Maartje van Rossum, geen idee, Jessica Duivesteijn, Veronique Ammerlaan, Barbara boets, Frances Bellekom, kim velthoven, MariŽlle duijnisveld,
Zittend patty van leeuwen, ilone zwinkels, Nancy zwirs, Irene v Reeuwijk, weet niet, Judith Kester

Op 20-8-2020 om 09:05 schreef Roy Jansen:

01. Maartje van Rossum ( Vis)
02. Yvon v/d zande ( van Leeuwen)
03. Jessica Duyvestijn
04. Veronique Ammerlaan (Zwinkels)
05. Barbara Boets
06. Francis Bellekom (Broch)
07. Kim Veldhoven ( van Dijk)
08. Marielle Bol ( Duynisveld)
09. Patty van Leeuwen.
10. Ilona ? (Zwinkels)
11.Nancy Zwirs
12. Irene van Reewijk
13. ??? ( vriendin van 1 van de meiden, Patty???)
14. Judith van Kester ( van Ruyven)

Succes ermee.

Mvg,

Roy Jansen.